Een nieuwe stap !

30-10-2022

Manager herontwikkeling & transformatie bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance


Afgelopen week is mijn nieuwe stap in vastgoedland bekend gemaakt:

als Manager herontwikkeling & transformatie

bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance !

Daar mag ik mij met name gaan richten op de herontwikkeling binnen de eigen portefeuille. Een uitdaging waar ik bijzonder veel zin in heb, en die bovendien aansluit bij de vragen van deze tijd: de verduurzaming van de bestaande voorraad, de woonbehoeftes van middenhuur tot betaalbaar, en de sociale en stedelijke vraagstukken die echt onze aandacht nodig hebben.


Met deze nieuwe uitdaging laat ik ook wat achter: 15 jaar zelfstandig ondernemerschap met Hollands Licht.

Toen ik begon met dat avontuur (in 2006), was een van de meest prikkelende gedachten, dat je niet helemaal wist waar je met zo'n stap uit zou komen. Juist dat bleek voor mij het meest aantrekkelijke.

Het absolute hoogtepunt was het project Kleiburg, een nogal 'brute' renovatie, die vervolgens flink in de prijzen viel, waaronder de EU Mies von de Rohe Award 2017.

Na deze 15 jaar, met alle bijzondere ervaringen, meer dan 50 projecten en de vele relaties (en vriendschappen) die ik heb mogen opdoen, was het nu tijd voor een nieuwe stap en een nieuwe uitdaging.

Hollands Licht gaat verder als blog: voor reflectie op de gebouwde omgeving, als platform voor research, en als plek voor gedachten over vastgoed.Nu gaan we vol aan de slag bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, met dank aan Anjelica Cicilia, Edgar Berger, ing. Jan Willem Markhorst MRE, Nabil Omari en alle nieuwe collega's bij Acquisitie & Ontwikkeling !


#beleggenmetbetekenis #ontwikkelenmetbetekenis