Team


Hollands Licht is opgericht door Martijn Blom in 2006.

Sindsdien zijn vrijwel alle projecten in samenwerking met partners tot stand gekomen.


In 2011 is een samenwerking aangegaan met Xander Vermeulen Windsant voor het verrichten van ruimtelijk onderzoek en het maken van concepten. Later hebben we samen aan het concept voor Kleiburg gewerkt en heeft Xander de architectonische uitwerking van het ontwerp voor Kleiburg voor zijn rekening genomen, in samenwerking met NL architects.

In hetzelfde jaar is de samenwerking binnen Consortium deFlat gestart, waarin KondorWessels Vastgoed, HendriksCPO, Vireo Vastgoed en Hollands Licht partners zijn en gezamenlijk het initiatief hebben genomen voor de herontwikkeling van Kleiburg en daarvoor het concept kluswoningen hebben bedacht.


Sinds 2014 maakt Renze Roye deel uit van het team van Hollands Licht voor het doen van onderzoeken en stedenbouwkundig werk.

Met Galdeij & Yong is in 2014 een samenwerking aangegaan voor het project Singer Laren, waarbij de bouwdirectie door Arthur Galdeij is ingevuld en de overal projectleiding door Hollands Licht.

Sinds juni 2016 is Denise Koeleveld werkzaam voor Hollands Licht, als conceptarchitect. Denise heeft een brede concept ervaring, onder andere als zelfstandig adviseur en bij de concept studio van Ymere.